SAYlewis

Referencer

Den bedste måde du kan være sikker på, at du får en god og effektiv service er gennem referencer. Her sikrer du, at SAYlewis og din virksomhed er et godt match – både på det personlige og faglige plan

Jeg hyrede SAYlewis til at hjælpe mig med at sætte skub i min forretning. Jeg startede som selvstændig rådgiver med speciale i online betalingsløsninger, og havde lidt problemer med at forklare, hvor min værdi egentlig ligger i forhold til kunderne - i alle tilfælde uden at tale med dem alle sammen.

SAYlewis tog opgaven fra en ende af, og vi startede med en workshop, hvor mine USP’er blev defineret. Ud fra dette udarbejdede SAYlewis en ide om en “StartPakke”, som senere kom til at hedde “ExpertStartPakke”. Den blev sat op i en form, så budskabet ville blive modtaget umiddelbart -  også via en annonce. SAYlewis udarbejdede tekster til mig, ud fra vores dialog om målgrupper, og vi gik sammen ind og lavede den første annonce på Linkedin. SAYlewis gav mig redskaberne til selv at arbejde videre, og jeg har nu også annoncer kørende på Google og Facebook, ud over LinkedIn. Jeg får mange positive tilbagemeldinger, og den første kunde var i hus kun 20 timer efter vi havde startet annonceringen. Jeg blev simpelthen ringet op og fik at vide: “Ja, tak, det vil jeg gerne have” -  så det virker!!  

Jeg glæder mig til vores videre samarbejde. Næste skridt er PR, både som reklame og for at få fastslået min ekspertrolle i medierne. Det kan kun blive godt 🙂

Susan Kaae
Owner, Expert Eye

SAYlewis fangede med det samme hele idéen og følelsen bag mit koncept Home Concerts, som er offentlige koncerter i private hjem. Det var vigtigt for mig at arbejde med nogen som kunne forstå og beskrive præcis den ånd som er til mine arrangementer, da det jeg sælger først og fremmest oplevelser, på en ny og anderledes måde. SAYlewis var meget engageret og gav sig tid til at forstå og dykke ned i konceptet. Jeg blev udrustet med en ny god og præcis beskrivelse af mit eget koncept, som efterfølgende har været en kæmpe fordel ift. fundraising og præsentation af Home Concerts.

Se også, hvad Camille Jones' har at sige om samarbejdet med SAYlewis nedenfor.

Camille Jones
Singer-Songwriter/Owner, Home Concerts
Afspil video

Rally er et nyt dansk medieselskab, som beskæftiger sig med annoncering på mobilen. Allerede i virksomhedens startfase har Rally gjort brug af SAYlewis. Således har SAYlewis hjulpet os, da vi skulle finde på et navn til selskabet. Dette resulterede i noget, vi ikke selv havde tænkt på - et navn, som skiller sig ud, og samtidig har en klar reference til firmaets historie.

Efterfølgende har vi brugt SAYlewis i forbindelse med etableringen af vores Corporate Identity. Her har Rally formået at komme op med en visuel identitet, der differentierer sig i et marked, som er præget af generisk ”tech” grafik og piktogrammer. SAYlewis gav os sparket til at turde tage et klart ståsted, rent grafisk, noget vi efterfølgende har fået god feedback på fra vores kunder.

Sidst men ikke mindst har SAYlewis hjulpet Rally med at komme i rampelyset, PR-mæssigt. Som virksomhed havde vi fra start brug for maksimal opmærksomhed i mediebranchen - særligt over for mediebureauer og annoncører. SAYlewis tog gik i dialog med os, og sammen fandt vi på nogle gode ideer til artikler. Artikler, der adskilte sig fra klassiske pressemeddelser. Herefter brugte SAYlewis deres netværk til at kontakte forskellige journalister. Resultatet var, at to ledende branchemedier begge valgte at skrive om etableringen af vores virksomhed på det danske marked.


Samarbejdet med SAYlewis har været utrolig gavnligt, da de har givet os nogle værktøjer, og vist os nogle nye vinkler, vi ikke selv ville kunne have kommet frem til.

Mark Korsmann
Director, Rally Mobile

Barbara vil lave resultater. Hun tilfører projekter ny energi og skaber begejstring omkring sig. Barbara formåede i GoMore at samle tre Customer teams under én ledelse og skabe en forstærket begejstring på teamet omkring resultater og KPI'er. Hun formåede at etablere en stemning af både ansvar og frihed på teamet - og hele tiden holde fokus på både kundetilfredshed og kommercielle resultater. Hvis din virksomhed har brug for fokus og power i et nyt projekt eller initiativ, er Barbara den rette person for jer!

Matias Møl Dalsgaard
CEO/Co-Founder, GoMore

Barbara and I have worked side by side more than 2 years. During that time, together we have (among many other things) managed to build up a communication/PR strategy that has put DIBS on the map, as the expert within Nordic e-commerce. Barbara is hard working, highly motivated and very passionate about especially PR as a marketing tool – as am I. It became our common goal to enforce DIBS’ communication in the media and ensure the consistency between PR actions and our brand and marketing strategy. Together we have reached our goal. When Barbara wants or needs something done, she keeps on going and fighting until it is done, no matter what obstacles that may come her way. We have had a lot of fun working together and I give Barbara my best recommendations.

Henriette Høyer
Head of Sales, DIBS Payment Services

I have worked with Barbara during 2016 as DIBS gradually has become a more integrated daughter company of Nets. I have had a very good working relationship with Barbara and experienced a great drive from her to get things done in a professional way both driving the PR agenda for DIBS as a stand-alone company and also understanding the corporate needs for alignment across the Nets group. When Barbara wants or needs something done, she keeps on going and fighting until it is done, no matter what obstacles that may come her way. We have had a lot of fun working together and I give Barbara my best recommendations.

Søren Winge
Head of Press Relations, Nets A/S

I GoMore har Barbara og jeg haft et fremragende samarbejde - ikke mindst har hun været en inspirerende og dygtig leder, som jeg har lært en masse af! Barbara formåede at samle en afdeling, der før var delt i to, og skabe et stærkt team med fokus på både trivsel og resultater. Som leder er Barbara fuld af overskud og god til at få alle til at løfte i flok. På kort tid fik Barbara sat fokus på "Customer Experience-indsatsen" og sikret en høj success rate. Særligt værdsætter jeg Barbaras evne til at følge opgaver til dørs samtidig med, at man som medarbejder oplever den rette mængde autonomi til selv at træffe beslutninger. Vi forstår hinanden rigtig godt og Barbara er ikke bange for at sige sin mening - en mening der altid er fuld af fremdrift og engagement.

Josephine Ahlefeldt-Laurvig
Customer Experience Manager, GoMore

I mit første job inden for marketing, har jeg været så heldig at have Barbara som chef. At arbejde for Barbara har været intet mindre end en fornøjelse og jeg har lært så meget af hende, både fagligt og personligt. Fra første dag har jeg følt mig tryg og udfordret og efterhånden som jeg havde været i DIBS længe nok, fik jeg mere og mere ansvar og havde en chef som troede på mine evner og dermed styrkede troen på mig selv.

Jeg har følt mig taget i hånden, når jeg havde brug for det og altid haft en kæmpe støtte fra min chef. Det har betydet, at jeg altid har elsket at møde ind på arbejde om morgenen. Barbara giver god energi og også konstruktiv kritik, når det er på sin plads. Ros er heller ikke noget som Barbara er bange for at dele ud af, og hun i dén grad op til ordsproget "en god chef får succes ved at sørger for at hendes medarbejder får succes".

Barbara har været fantastisk at have som min første chef og jeg har altid følt en gensidig respekt. En chef som altid har villet mig det bedste og givet mig den bedste start på en karriere inden for marketing. En chef som altid har vist oprigtig interesse for mig som menneske og som jeg har kunne gå til hvis jeg havde noget på hjertet. En chef som jeg har kunnet se op til og som altid arbejder benhårdt, men ikke lader det gå ud over sin medarbejder når hun er presset. En chef som har kastet mig ud i nye opgaver, men altid har været der til at gribe mig hvis det gik galt. En chef som har vist mig tillid og givet mig gode råd lige fra starten. En chef med en personlighed, som gør det både sjovt, lærerigt og udfordrende at være på arbejde.

Jeg kan intet andet end at give min bedste anbefaling til Barbara. Hun er en fantastisk chef og ikke mindst et fantastisk menneske, som jeg med glæde ville arbejde for igen i fremtiden.

Maria Pedersen,
Marketing Coordinator, Novartis

I have now had the pleasure of working with Barbara in two different positions. First as my manager at GoMore and after that as my manager at SAYlewis. When Barbara asked me if I wanted to come work with her again it was an easy choice.

Working with Barbara was an absolute pleasure for many reasons. First and foremost, she is very dedicated to her job and it is always key that the outcome is of a high quality. There is no doubt that it means a lot to Barbara that things are done thoroughly from the beginning to the end. 


Secondly, Barbara is always present and you can always come to her about both personal and professional issues. Her employees mean something personal to her and you can count on her support and feedback, which creates a pleasant work environment. Furthermore, she contributes to a nice and comfortable atmosphere with her sense of humor. We have had some good laughs together!

Barbara is a kind person with good qualities and a strong work ethic. If you decide to work with her you can be certain that it will be very beneficial for you.

Malte Cats-Abildgaard
PR- and Marketing Coordinator, SAYlewis

Jeg har haft æren af, at have Barbara som overordnet. Dette bekendskab ville jeg ikke være foruden. Det har givet mig nogle gode faglige værktøjer, som jeg kan tage med videre i mit fremtidige virke. Hun tager den enkeltes selvudvikling seriøst, og forsøger ofte at udfordre ens faglige kompentencer. Desuden er Barbara, som person, enorm empatisk og støttende. Jeg kan derfor takke Barbara for en faglig såvel som personlig udvikling, der vil gavne mig i fremtiden. Mange tak for samarbejdet.

Andreas Thomsen
Internship, Manova A/S

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Barbara igennem halvandet år. Barbara besidder uden tvivl utrolig mange kvalifikationer både set fra et fagligt og socialt perspektiv. Hvad der især er kendetegnende for Barbara er, at hun altid formår at være et skridt foran i forhold til planlægning af afdelingens projekter. Uanset hvor mange projekter, der måtte være i hendes team, formår hun at danne et overblik, at samle afdelingens medarbejdere og i den forbindelse motivere, opsamle og styre projekter til måls.

Barbara er idérig, fokuseret og vanvittigt dedikeret til hvilken som helst opgave, hun måtte blive præsenteret for. Socialt og kollegamæssigt er Barbara en meget humørfyldt kvinde, som har en utrolig afsmittende energi på sine kollegaer.

Yderligere kærer hun sig om sine kollegaer og har fokus på, at alle trives. Og man skal bestemt ikke undervurdere hendes evne til at kunne begå sig med mange forskelligartede personligheder.

Jeg kan kun give Barbara mine allerbedste anbefalinger og vil til enhver tid stå til rådighed med uddybelse af mit samarbejde med Barbara.

Mette Engelbrekt Rosengreen
Senior Accountant, DIBS Payment Services

Barbara er en af de bedste ledere jeg nogensinde har haft. Hun er loyal, en teamplayer og meget engageret i det arbejde som hun laver. Jeg satte stor pris på at Barbara udfordrede mig samtidig med at hun gav mig en masse ansvar som rykkede mine kompetencer meget. En af Barbaras bedste egenskaber er uden tvivl hendes kæmpe gå på mod og lyst til at skabe resultater. Jeg ønsker kun det bedste for Barbara fremover.

Julia Levy
Assistance Coordinator, SOS International

Barbara is a hard-working young woman, who truly understands the business aims and outcomes of marketing efforts. She is creative, well-rounded in both online and offline activities, and always dependable and effective in getting the job done on time.

On the personal side, Barbara is fun to work with, a high energy person, self-motivated and robust, and has a particular ability with on-the-fly problem solving.

Ture Wibrand
Chief Product Officer, Freetrailer

I have had the pleasure of working with Barbara for almost 2 years, at DIBS Payment Services. Barbara was responsible for the Danish marketing activities, and she did this to perfection. She is an extremely dedicated and skillfull marketer, and she doesn´t rest until the job is well executed. Barbara is a very likable and outgoing person, whom I can only give my best recommendations.

Anders Hasholt
Key Account Manager, Swedbank

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Barbara på forskellige projekter hos GoMore. Barbara er først og fremmest vellidt af sine medarbejdere, men også en empatisk, ihærdig og idérig leder, som ikke er bange for at sparke dørene ind for at få tingene sat i gang!

Rikke Melson Jürgensen
Senior Graphic Design Officer, Mission East

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Barbara de sidste 2 år i DIBS Payment Services. Barbara er engageret, målbevidst og god til at se muligheder, selv når de synes ikke at være tilstede. Hvis der er en deadline knokler hun 100% på indtil opgaven er fuldført. Udover det er hun sjov og social at arbejde sammen med, men stadig seriøs, bestemt og målrettet.

Sille Palner
SME Sales Manager, DIBS Payment Services

I've had the pleasure of working with Barbara for the past couple of years. She is a highly motivated and driven colleague, who always stride to do what is best for the company. She is creative and brings a positive spirit to her colleagues. I've seen her make the most amazing events, for which she was highly praised by customers as well as employees at DIBS. I would love to work with her again.

Dea Hammer Toftkær
Dynamics 365 Project Manager, ProActice A/S